onsdag 10 december 2014

Önskelista

Jag gissar att det är många av oss som skrivit önskelistor till tomten. Spretiga bokstäver, skrivna av barnhänder, ord med alla möjliga stavningar och som ibland varit svåra att tyda för både tomten och tomtens hjälpredor. Listor fulla av önskningar och förväntningar. Kanske är det ett tag sedan som Du senast skrev den där listan, adresserad till tomten.

Har Du någonsin skrivit en önskelista adresserad till Dig själv? För ganska länge sedan nu fick jag själv tipset och rekommendationen att göra en önskelista eller en 100-lista till mig själv. Jag vill verkligen rekommendera dig att också göra en! Den här listan handlar om helt andra saker än decembers galna handel och köphysteri.

På den här listan skriver du ner 100 (eller fler) saker som Du VILL göra./uppleva. Som Du önskar eller som Du kanske drömmer om. Det kan ju handla om precis vad som helst! Hoppa fallskärm? Gå en utbildning? Se just den där filmen...? Äta middag med just den personen? Tänk stort och smått! Smått och stort! Här är allt möjligt!!! Undvik eller låt bli att värdera eller analysera! Våga sätta ord på det Du vill, önskar och drömmer om!



Listan behöver inte bli klar på en gång utan du kan låta den växa fram vartefter...

Listan kan sedan vara till hjälp för dig, för att skapa konkreta, attraktiva, tydliga mål och få dig att ta steg i rätt riktning.

Lycka till med Din lista, listan som Du adresserar till Dig själv! :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar