måndag 18 juni 2012

Chokladbollar till middag?

Igår blev det lite experimenterande i köket.
Inspirerad av min nya bok så provade jag att göra en squashhummus
med soltorkade tomater och sesamfalafel - raw. Ingredienserna i falafel är: solroskärnor, färsk koriander, spiskummin, thaini, lök, citron, tamari, vitlök, cayennepeppar, havssalt

Hummusen innehåller: squash, olivolja, thaini, citron, persilja, spiskummin, vitlök, soltorkade tomater, paprikapulver, salt och peppar.
Hummusen smakar lika gott på tex. bovetekex som tillbehör till falafel. 





En av mina vänner blev lite förvånad vid middagsbordet igår, hon undrade om jag skulle äta chokladbollar till middag!
Vem vet det kanske också skulle vara gott eller annorlunda om inget annat ;-)
Hon upptäckte snabbt att det var någonting helt annat än chokladbollar.


Det fick bli falafel med grönsaker och hummus både till middag och dagens lunch :-)
Nya smaker som smakade gott :-)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar