måndag 16 juli 2012

Gamla favoriter och lite nytt


Jag har fortsatt inspiration i köket.
Till lunch bjöds det på Dunder sallad, avocadosallad, nybakat glutenfritt bröd och en stärkande soppa med en massa härligheter i  :-) Som en liten buffé :-)


Rödbetor, morötter, lök, rotselleri, vitkål, olivolja, vitlök,
 spansk peppar, kummin, timjan, gurkmeja, lagerblad, grönsaksbuljong.

Sanna Ehdin skriver om en massa spännande och intressanta saker i sin bok bla. om medveten matlagning. Jag tänkte på det när jag fixade i köket idag, alla sinnen var liksom med :-)


"Du äter inte bara för den fysiska kroppen, utan maten tillför energi och näring till känslor, tankar och själen. Använd ditt metatänkande, det vill säga lyft dig till en högre nivå och börja laga och leva food for soul!" Sanna Ehdin

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar